Yksi hauska tapa kunnioittaa ja juhlia alkuperäiskansojen päivää on tsekkaa tämä ilmainen esiintyminen Cooper Unionissa maanantaina loka. 11, 2021. Illassa nähdään Grammy-palkittu säveltäjä, 2021 Helen Merrill-palkittu näytelmäkirjailija, näyttelijä, koreografi, kotkatanssija ja vannetanssija TY Defoe (Giizhig). Defoe on kotoisin Oneida-ja Ojibwe-kansoista, ja yhdistää taiteelliset projektit sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, alkuperäisväestöön, transoikeuksiin, alkuperäisväestöön ja ympäristönsuojeluun.

Hän liittyy useita muita taiteilijoita, Kaikki jäsenet heimojen kansojen, illan joka sisältää musiikkia, tanssia,ja elokuva pyrkimyksenä juhlistaa yhtenäisyyttä alkuperäiskansojen. Muita esiintyjiä ovat maailmanmusiikkitaiteilija Dawn Avery, laulaja, näyttelijä, lyömäsoittaja ja koreografi Joan Henry, näyttelijä Jake Hart, Eagle Project theater Companyn perustaja Opalanietet ja näyttelijä Tanis Parenteau.

Tapahtuma järjestetään Cooper unionin suuressa salissa (7 E. 7th St.)kello 19. Rekisteröinti vaaditaan täällä. Rokotuksesta ja naamioista vaaditaan todisteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.