”Cinesymposia,” uusi sarja tutkii elokuva, ja seulonta (teatteri) tilaa itse, yhteisöllinen kohtaamispaikka, on tulossa antologian arkistot kolme iltaa sitoutumista alkaa keskiviikkona 13 lokakuu. Salongissa on lyhytelokuvien näytöksiä sekä vilkasta, kaikille avointa vuorovaikutteista keskustelua.

Juontaja ja kuraattori cherry brice jr. kuvailee sitä seuraavasti: ”three nights of art & philosophy; three nights of community & class politics; three nights of debating like hikinen anarkists about films made by even-sweatier ones.”

Brice kertoi Lo-Down:

”Motiivina tähän oli yhdistelmä a) sitä, että sarjan esittämät kysymykset olivat todellisia, ja B) sitä, että he halusivat voida käydä—ja jopa odottaa—näitä keskusteluja tuntemattomien kanssa siihen tarkoitukseen pyhitetyssä paikassa. Viime kesä ja viimeiset puolitoista vuotta selkeyttivät hyvin paljon omaa yhteisöllisyyden nälkääni—ja erityisesti yhteisöä, joka aktiivisesti haastaa itseään ja jäseniään saavuttamaan korkeampia taiteellisen, filosofisen ja poliittisen tietoisuuden tasoja uteliaisuuden, sitkeyden ja huolenpidon hengessä. Elokuvateatterit ovat olleet minulle pyhiä-niin elokuvantekijänä kuin yleisönkin jäsenenä—ja siten luonnollisesti esittäytyneet potentiaalisena paikkana tällaiselle yhteisön kokoontumistilalle (varsinkin kun elokuva on niin ainutlaatuinen tapa yhdistää alitajunta suoraan toiseen). Ja tämä sarja on kyse tutkia mahdollisuuksia ja rajoja Elokuvateatteri palvella tätä tehtävää—tai, laajemmin, kyky elokuva välineenä olla rooli kollektiivisen vapautumisen.“

Koko kokoonpano on seuraava:

Civic Cinema. [MMA. 13th / 8pm / Free] the enclosure of the commons was a political project long before it was a public health one. Mitä tapahtui muinaiselle Agoralle? Mitä tapahtui yleisölle? Pystyykö Elokuvateatteri-varsinkin yleisöltä suljettu-täyttämään yhteisön tietoisuutta lisäävän tilan roolin? Tämän ohjelman elokuvat sisältävät kolme kulttuurienvälisen keskustelun kokeilua, ja ne herättävät kysymyksen siitä, mikä on vuoropuhelun luonne.

Radikaali Porvari. [MMA. 20th / 8pm / $7] sisällä kanoninen elokuvamaailma, ääniä eniten liittyy ”radikaliteetti” joko tuli wealth— Buñuel, Godard, jne.tai Puri eliittikäsiä, jotka ruokkivat heitä. Pasolinia, L. A: n kapinaa. Mitä radikaaliksi pyrkivä voi oppia näiltä luokkapettureilta? Tai heidän sokeilta pisteiltään? Voimmeko koskaan nähdä maailmaa uudelleen, kun katsomme porvarin silmin? Ohjelmassa on kolme toisiinsa limittyvää tehdaselämän tutkimusta, ja siinä kysytään, mitä porvari näkee, kun hän katsoo toista luokkaa oman näkökulmansa näkökulmasta.

Simulacra ja stimulaatio. [Marras. 3rd / 8pm / $7]
Vuonna 1995 porvarillinen filosofi Jean Baudrillard esitti, että ” suuri filosofinen kysymys oli ennen ’miksi on olemassa jotain eikä mitään?’Nykyään todellinen kysymys on’ miksi ei ole mitään eikä jotain?'”Mitä syntyy luokasta, joka on lumoutunut siitä, miten se suhtautuu itseensä? Mikä Persianlahdelta erittyy, joka tukahduttaa lihan ja fantasian? Mikä on rakkauden, seksin ja mekanisoidun kuoleman välissä? Mistä s (t) – imitaatio vie huomion-tai herättää? Ohjelmassa on kolme eksistentiaalisen yliotteen murinaa, teoksia, jotka vääntelevät todellisuuden tyhjyyttä.

Vastaa