COVID-19-kriisiin reagoinut paikallinen muusikko Joe Wiley on tehnyt yhteistyötä muutamien merkittävien nimien kanssa tehdäkseen musiikkivideon, joka noudattaa ehdotettuja suojautumisohjeita.

”Olen ollut keuhkojen vajaatoimintaan kuolleen perheenjäsenen sängyn vieressä ja olin yksi morfiinia antaneista perheenjäsenistä”, Willey kertoo muutaman vuoden takaisesta kokemuksesta. ”Yleensä saattohoidossa morfiini on elämän loppuvaiheessa annettavaa palliatiivista hoitoa. Aloin ajatella kappaletta ’Sister Morphine’, koska tiedän, että monet ihmiset ovat luultavasti kuolemassa keuhkojen vajaatoimintaan, ilman että heillä on edes morfiinia saatavilla. Kun kuuntelin kappaletta, sain tunnereaktion, ja tunsin enemmän yhteyttä kuoleviin ja heistä huolehtiviin terveydenhuollon työntekijöihin. Otin yhteyttä bändiini ja muutamiin muihin muusikoihin ympäri Ateenaa kysyäkseni, kiinnostaisiko videon tekeminen, ja sain loistavan vastaanoton.”

Marianne Faithfullin julkaisema ja Rolling Stonesin Sticky Fingers-levyllä pian sen jälkeen julkaistu kappale ”Sister Morphine” miksattiin Jay Rodgersin toimesta ja masteroitiin tällä kertaa Joel Hatstatin toimesta. Rinnalla Joe Willey ja Movin ’ Men-koostuu Joe ja Nelita Rose Willey, Dan Horowitz, Jake Bennett ja Dr. T-video on George ja Yuria Hatori Pinky Doodle Villakoira, Adam Poulin ja Eddie Glikin klezmer Local 42, ja Claire Campbell Hope for Agoldensumer. Kaikkien yksittäisten tallenteiden kuvamateriaalia on kerrostettu Sean Dunnin kuvilla Five Eightista, joka on tuottanut uskomattomia valokuvahavaintoja yhä oudosta maisemastamme joka päivä pandemian aikana.

Vastaa