Paikallinen muusikko ja laulaja-lauluntekijä Jill Fiore palaa” Fiore Escape ” Essex Street tänä perjantaina, lokakuu 15 klo 6:30 varten Vuosipäivä esitys. Tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun hän soitti ensimmäisen ”Fiore Escape” – show ’ nsa lokakuussa 2020 pandemian huipulla. Tunne halu yhdistää ja suorittaa, kun monet olivat eristyksissä ja live paikat suljettiin, hän myös hänen paloportaat ja kutsui ystäviä ja naapureita liittymään hänen Essex Street, kun hän ja hänen bändi soitti, turvallisesti, edellä väkijoukkoon.

Hän on sittemmin soittanut kaksi encore Fiore Escapes, sekä kourallinen muita keikkoja ympäri kaupunkia, nauhoittanut ja julkaissut uutta musiikkia sekä kuvannut ja julkaissut ensimmäisen virallisen musiikkivideon ”The Climb,” asetettu Arizonan autiomaassa.

Tämän viikonlopun encore-esitykseen kuuluu monikamerainen livestream, jotta kuka tahansa voi osallistua esitykseen. Fioren lisäksi yhtyetoverit Derek Cruz soittaa kitaraa, Dave Spinley saksofonia ja Joan Chew bassoa.

Hän toteaa, ” kuten edellinen Fiore Escapes, tämä on yhteisön tapahtuma naapuriyritysten kanssa, mukaan lukien pizzajuhla kohteliaisuus puolueen Bussi Bakeshop.”

The Fiore Escape tulee livestriimaamaan Jillin Youtube-kanavalla ja Facebook-Muusikkosivulla. Voit seurata hänen Instagram @soundandfiore tulevaa show info.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.