Ehkä et halua mennä ruokakauppaan juuri nyt. Ehkä et osaa kokata. Ehkä olet huolissasi palvelualan ihmisistä, jotka muodostavat suuren osan kaupungistamme ja tulevat kärsimään erityisen kovasti sosiaalisesta etääntymisestä, kun yritämme tasoittaa COVID-19-tartunnan käyrää. Tässä on ravintoloita, jotka yrittävät auttaa. Heitä heille rahaa, jos voit ja / tai lahjoita antavaan keittiöön, joka tarjoaa resursseja joillekin työntekijöille. Cosmic Delivery ja Bulldawg Food toimivat edelleen, samoin Ubereatsin kaltaiset kansalliset palvelut. Huomaa, että tämä lista voi muuttua nopeasti, ja me päivittää kuin voimme.

Jos paikalliset ravintolat yleensä tarjoavat nouto-tai toimitus, emme sisällyttää tätä tietoa täällä, ei siksi, että emme rakasta niitä, vaan koska lähes kaikki ravintolat Ateenassa tarjoavat yhden ja/tai toisen. Samoin ravintoloille, jotka keskustelevat lisääntyneistä puhdistustoimenpiteistään. Lähdemme siitä, että he tekevät oikein ja puhdistavat kaiken vielä tavallistakin enemmän. Hermostuttaako tämä? Voit aina ostaa lahjakortin/lahjakortin tiettyyn ravintolaan ja käyttää sitä myöhemmin, laittamalla rahaa taskuihin nyt. Ympäri Facebookia on hätärahastoja, joihin osallistumista kannattaa vakavasti harkita. Ravintolamme ja baarimme ovat iso osa sitä, mikä tekee tästä kaupungista erityisen, ja siellä työskentelevät ihmiset kärsivät.

Toinen päivitys: monet näistä paikoista ovat nyt olutta ja viiniä myytävänä, liian, joten harkitse tilata joitakin, koska se on iso osa, jossa he tekevät rahaa.

Valtio sallii käytännössä ravintoloiden ruokailutilat nyt rajoitetusti auki, mikä on kamala ajatus, kun ottaa huomioon, mitä tiedämme viruskuormasta ja ilmankierrosta. Jos on paikallinen paikka, jota rakastaa, neuvoisin silti olemaan syömättä siellä kasvotusten, vaan jatkamaan noutoruokaa, jos sitä tarjotaan.

Monet paikat ottavat tavallista Itsenäisyyspäivä-ish loma tällä viikolla, joten tarkista tuntia etukäteen.

Vastaa