Kuuluisa amerikkalainen näyttelijä ja elokuvaohjaaja Vin Diesel riiteli äskettäin toisen julkkiksen-Dwayne ”The Rock” Johnsonin kanssa.

Hän puolestaan sanoi ”Fast and Furiousin” kuvausten aikana vihaavansa dieseliä lainkaan eikä koskaan palaisi kuvauspaikoille. Ilmeisesti Diesel tajusi ”menneensä liian pitkälle ”ja päätti pyytää”kalliolta” julkisesti anteeksi.

”Pikkuveljeni on Dwayne … aika on koittanut. Maailma odottaa finaalia. Kuten tiedät, lapseni kutsuvat sinua Dwayne-sedäksi. Ei ollut lomaa, etteivätkö he lähettäisi sinulle onnea, mutta aika on tullut. Perintö odottaa”, Diesel kirjoitti Instagram-tilillään.

Vin pyysi myös Dwaynea palaamaan ”Fast and Furious” – elokuvan loppuhuipennuksen kuvaamiseen: ”sinun täytyy esiintyä, älä jätä franchisea toimettomaksi, sinun täytyy olla hyvin tärkeässä roolissa. Kukaan muu ei voi pelata Hobbsia vastaan. Toivon, että olet huipulla ja täytät kohtalosi, elokuvantekijä lisäsi.

Aiemmin Vin Diesel kertoi, että franchising-sopimuksen 11.osa jää viimeiseksi. Se julkaistaan vuonna 2024. Fast and the Furious-pelisarja lanseerattiin vuonna 2001. Sen pääosissa ovat dieselin lisäksi Paul Walker (kuoli vuonna 2013), Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Dwayne Johnson ja Jason Statham.

Vastaa