Maan terveysministeri Marcelo Queiroga, 15, sanoi tiistaina, että Brasiliassa on todettu jo kaksi koronaviruksen deltacron-muunnostapausta-toinen Amapássa ja toinen Parássa. Deltacron on deltra-ja Ichicron-muunnosten risteymä. Kansainvälinen tiedeyhteisö tutkii edelleen hybridikannan tarttumis-ja tappokykyä.

”Tämä muunnelma, joka olisi risteyskohta Ichicron Delta, Deltacron, joka on enemmän Ranskassa ja joissakin muissa maissa Euroopassa. Genomivalvontapalvelumme on tunnistanut jo kaksi tapausta Brasiliassa. Yksi Amapássa, toinen Parássa. Ja me valvomme kaikkia näitä tapauksia”, Queiroga sanoi saavuttuaan Ministeriörakennukseen. ”Tämä muunnelma on tärkeä ja vaatii seurantaa”, hän lisäsi.

Ministerin mukaan paras tapa torjua Deltacron on rokottaminen. ”Terveysviranomaiset ovat täällä näiden tilanteiden edessä rauhoittaakseen Brasilian väestöä. Mitat ovat samat. Jos minun piti ilmoittaa toimenpide, se on tehosteannoksen soveltaminen, se on tärkeää. Jos et ole ottanut, Etsi lähin perusterveydenhuollon yksikkö, jossa asut, Queiroga painotti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.