Paikallinen arthouse cinema, Metrograph, on ilmoittanut avaavansa uudelleen perjantaina 1. lokakuuta 2021 oltuaan suljettuna maaliskuusta 2020 lähtien pandemian vuoksi. Teatteri on ollut hitaampi avata uudelleen kuin jotkut aikalaisensa, kuten Film Forum ja Angelica, mutta se on seulonta elokuvia verkossa, kautta ”Metrograph Kotona,” at Metrograph.com ja Metrograph TV app viimeisen vuoden.

Kanttiiniravintola avautuu myös uudelleen päivitetyllä ruokalistalla yhdessä Metrograph-kirjakaupan kanssa, joka on New Yorkin ainoa elokuvateattereille omistettu Kirjakauppa.

Kokoonpano lokakuun alussa on uusi 4K restaurointi Andrzej Żuławski n häikäisevän sisäelinten hallussaan, pääosissa Isabelle Adjani ja Sam Neill, uusi julkaisu Labyrinth of Cinema, lopullinen elokuva mestari Nobuhiko Obayashi; Uusi restaurointi Christopher Petit Radio päällä; Lisa Rovner sisaret transistorit; ja Todd Chandler dokumentti Bulletproof.

Repertoaarisarjat ja erityiset tapahtumanäytökset sisältävät Amos Vogel Centennial, kuten Metrograph liittyy New Yorkin kaupungin instituutioiden kunnianosoitus Isabel Sandoval kanssa ”Isabel Sandoval Selects,” Sandoval henkilökohtaisesti; Lives esiintyjät, sarja omistettu yksi elokuvan kestävimmistä teemoista: esiintyjien elämää lavalla ja sen ulkopuolella; ja saada hullu, vastalääke tämän viimeisen vuoden eristyneisyyden featuring ohjelma elokuvia, jotka juhlivat suuria väkijoukkoja, hikinen osapuolet, ja intiimi kokoontumisia.

Joukkue lupaa, ” koko liuskekivi lokakuun teatterissa ja Kotona ohjelmointi, mukaan lukien weeklong sitoumukset, repertoaarisarjan, erityisiä tapahtumia, ja digitaalinen yksinoikeudella, ilmoitetaan lähiviikkoina.”

Vastaa