University of Georgia tiedekunnan, henkilökunta ja hallintovirkamiehet on furloughed yli tulevan vuoden suunnitelman käsitellä uhkaava valtion budjetin vaje.

Hallitus Regents hyväksyi suunnitelman ehdottama University System Chancellor Steve Wrigley kutsutaan kokouksessa kautta konferenssipuhelu tänä aamuna.

Järjestelmän pienipalkkaisimmat työntekijät on vapautettu, mutta suurin osa työntekijöistä joutuu pitämään palkastaan riippuen neljä tai kahdeksan lomapäivää. Suuripalkkaiset työntekijät pitävät 16 palkatonta vapaapäivää. Korkein—Wrigley sekä yliopistojen ja yliopistojen rehtorit-kestää 26 päivää, mikä vastaa 10 prosentin palkanalennusta.

UGA työllistää noin 11 000 ihmistä, mikä tekee siitä Ateenan ylivoimaisesti suurimman työnantajan.

Myös lomautukset ja virkojen jäädytykset ovat mahdollisia, mutta ne päätökset jäävät yksittäisille laitoksille. Wrigley kehotti heitä tekemään” strategisia ” leikkauksia sen sijaan, että niitä leikattaisiin kautta linjan.

Gov. Brian Kemp on määrännyt kaikki valtion virastot esittämään suunnitelmia leikata 14% niiden budjetit-yhteensä $3.5 miljardia-verotulot romahtavat aikana koronaviruspandemia. Verotulot olivat pois $1 miljardia huhtikuussa-36% lasku, mukaan AJC.

Parlamentin jäsenet ja senaatin määrärahat valiokunnat kokoontuvat verkossa keskustella talousarviosta, mutta koko lainsäätäjä ei kokoontua uudelleen henkilökohtaisesti siirtää menosuunnitelma fiscal 2021 vasta kesäkuun puolivälissä. Lainsäädäntöelimen, joka on ollut tauolla maaliskuusta lähtien useiden jäsenten sairastuttua COVID-19: ään, on perustuslain mukaan hyväksyttävä budjetti heinäkuun 1.päivään mennessä ennen lykkäystä.

Vastaa